Eigen runderen

Het rundvlees dat wij gebruiken voor onze catering komt voornamelijk van onze eigen grasgevoerde runderen, die grazen achter onze private-dininglocatie Villa het Bascour. Op dit moment lopen er kruisingen van Belgische blauw, Wagyu, en Red Devon rond.

Wild

Sinds 2019 is Jan actief als jager, een passie die hij dicht bij huis uitoefent. Het wild dat hij duurzaam en met respect voor de natuur oogst word seizoensgebonden gebruikt in onze menu's. Ook verteld hij zijn gasten hier graag meer over. Bij E&T verwerken we het wild tot smaakvolle gerechten: van huisgerookte eendenborst en verfijnde ganzenpastrami tot kroketjes van hazenpeper. Ook ree en wildzwijn vinden regelmatig hun weg naar het menu — altijd biologisch, eerlijk en vol karakter.

Moestuin

We beschikken over een grote moestuin waar we regelmatig onze groenten oogsten, zoals bonen, sla, wortel, knolselderij, maar ook pastinaken en rode biet. In de winter oogsten we prei, spruiten en boerenkool. Uiteraard is ons aanbod seizoensgebonden, en passen we onze menu’s hier graag op aan.